Το τυπογραφείο PrintXPress δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των γραφικών τεχνών και προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Πιο συγκεκριμένα, προσφέρει εξειδικευμένη εξυπηρέτηση προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Ακολουθούνται οι παρακάτω διαδικασίες:

1. Δημιουργικό

Σε αυτό το στάδιο οι in-house γραφίστες μας επικοινωνούν με τον πελάτη και αφού κατανοήσουν πλήρως τις ανάγκες του, κυριολεκτικά, δίνουν μορφή και χρώμα στις ιδέες του. Το τελικό αποτέλεσμα είναι αυτό που αποκαλούμε “μακέτα”.

 

 

2. Προεκτύπωση

Η μακέτα παραδίδεται στου τυπογράφους οι οποίοι εκτυπώνουν ένα δοκίμιο – προσχέδιο. Πάνω σε αυτό ο πελάτης κάνει παρατηρήσεις, διορθώνονται τυχόν παραλείψεις και οι γραφίστες τελειοποιούν τη μακέτα.

 

 

3. Εκτύπωση

Το τυπογραφείο καλύπτει όλο το φάσμα των εκτυπώσεων και είναι εξειδικευμένο τόσο στις ψηφιακές εκτυπώσεις μικρού τιράζ  όσο και στις offset εκτυπώσεις μεγάλου format. Σε αυτό το στάδιο περνάμε από την ιδέα στην ύλη.

 

 

4. Μετεκτύπωση

Το προϊόν φτάνει στην τελική του μορφή μέσα από ένα πλήθος από μετεκτυπωτικές διαδικασίες. Οι κύριες από αυτές είναι: κοπή, δίπλωμα (πίκμανση), διάτρηση, θερμοκόλληση, μπλοκοποίηση, βιβλιοδεσία, χρυσοτυπία, βαθυτυπία, συσκευασία κ.α. Μετά το πέρας αυτών των διαδικασιών δημιουργείται ένα αισθητικό αποτέλεσμα που μπορεί να ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα.