Λίγα λόγια για την εταιρεία μας…

Το 2006 ο Κωνσταντίνος Δ. Παπακώστας ιδρύει το τυπογραφείο PrintXPress, ως μια εταιρεία εκδόσεων και εκτυπώσεων στο κέντρο της Κατερίνης. Ο κος Παπακώστας, καινοτόμος στη φύση, εκδίδει την πρώτη εφημερίδα ψηφιακής εκτύπωσης, την εφημερίδα ΕΠΤΑ. Δύο χρόνια αργότερα αρχίζει η κυκλοφορία της καθημερινής εφημερίδας ΠΟΛΙΤΕΙΑ, που αποτελεί μέχρι και σήμερα αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρείας.

Μετά από 13 χρόνια στον κλάδο των γραφικών τεχνών, σήμερα το τυπογραφείο διαθέτει μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα με άριστη υλικοτεχνική υποδομή και απόλυτα εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό. Επενδύοντας συνεχώς σε νέες τεχνολογίες είναι σε θέση να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Καλύπτει όλο το φάσμα των εκτυπώσεων και είναι εξειδικευμένο τόσο στις ψηφιακές εκτυπώσεις μικρού τιράζ, όσο και στις offset εκτυπώσεις μεγάλου format.

Όσον αφορά τη σχεδίαση μακέτας, οι in-house γραφίστες προσφέρουν ένα αισθητικό αποτέλεσμα που θα μπορούσε να ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα. Δεν είναι τυχαίο ότι το moto του τυπογραφείου είναι “Δίνουμε μορφή και χρώμα στις ιδέες σας”.

Ένα μήνυμα από όλους τους εργαζομένους του τυπογραφείου του PrintXPress:

“Στηριζόμαστε σε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και αποτελεί τιμή για την εταιρεία και τους συντελεστές της, η ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ μας”.